Hallo, Dit zijn wij

Het Yorflow team

Cathy Goeman

Cranio Sacraal Specialist en fysiotherapeut

De craniosacraaltherapie is in mijn werk mijn favoriete begeleidingsmethode voor het bereiken en consolideren van de balans. Met craniosacraaltherapie kan ik voelen wat het lijf nodig heeft, voelen wat het lijf mist, voelen hoe het lijf lijdt. Met deze waarnemingen kan ik u helpen om zelf ook met dit gevoel in aanraking te komen. Vanwaar we verder werken naar de heling van de klachten.

 

Jody Maronie

Voedingsspecialist, Yoga en personal trainer

Hoi, mijn naam is Jody Maronie. Mijn toewijding als (groeps)fitnesstrainer is ontstaan doordat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Naast fitness beoefen ik ook het thaiboksen, boksen en yoga. Mijn kennis vol enthousiasme en toewijding overbrengen aan de mensen om mij heen, dat is mijn passie. Ik adviseer elke dag met plezier diverse mensen op het gebied van voeding, welzijn én fitness zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan. Ik voel de uitdaging om mijzelf niet alleen persoonlijk te blijven ontwikkelen, maar ook mensen te helpen met het belangrijkste wat zij bezitten: hun gezondheid.

 

Rico van der Kooij

Life Coach en Personal Trainer

Mensen coachen is mijn passie! Hier zie je  dat ik iemand wakeboarden leer. Ik coach op een manier die bij jou past, maar als het kan doe ik het graag met beweging. Lichaamswerk. Samen iets doen; van sportief tot een drankje samen, en dit combineren met het coachen. Wat ik vooral te horen krijg van de mensen die ik coach, dat ze het fijn vinden, hoe open ze met mij kunnen praten, zonder dat ik een oordeel vel. Ik laat je nadenken, kan best direct zijn, maar zorg er altijd voor dat je de deur uit gaat, met het gevoel dat je zeker weer een stap(je) verder bent.