De healy

Yorflow voor jouw healy producten en behandelingen

Wat doet de Healy nu precies?

 

Het filmpje hiernaast laat zien, op welke manier de Healy op een positieve manier kan bijdragen aan het menselijk lichaam. De Healy werkt op basis van frequentie therapie. De kracht van de Healy ligt in het feit dat het de communicatie tussen de hersenen en de cellen weer kan optimaliseren, waardoor het ongezonde cellen weer gezond kan maken. Mensen die de Healy gebruiken; voelen zich over het algemeen fitter, hebben vaak minder last van chronische pijn, slapen beter en hebben nog veel meer baat bij de Healy.

Jouw Persoonlijke Healy

Je kunt de Healy hier bij ons kopen. Wil je de Healy optimaal gebruiken, dan bieden wij hier een service abonnement bij. Je wordt dan wekelijks door 1 van onze medisch specialisten persoonlijk wordt begeleid. Jouw Healy behandelingen perfect op maat voor jou. Wil je meer weten, boek nu een gratis introductie consult hier.

Healy voor de zaak

Gezonde medewerkers. Essentieel voor iedere organisatie. Healycenter biedt een zakelijk service. Wekelijks komt een medisch specialist, van het Healycenter, langs bij jouw organisatie en geeft medewerkers een Healy behandeling. Interesse om meer te weten over Healy voor de zaak?  Neem hier contact met ons op, zodat wij jou op maat kunnen informeren.

De Healy Experience

Healycenter werkt met diverse specialisten. Personal trainers, coaches, fysiotherapeuten en een craniosacraal specialist. De Healy Experience richt zich op een algehele body, mind en soul behandeling. Heb jij behoefte aan een goede balans? Reserveer dan nu jouw gratis en vrijblijvende introductie consult hier.

Introductie aanbieding

Healy analyse en 3 behandelingen

255    € 160

Verstuur