Yorflow Coaching

Leven vanuit positiviteit, kracht en passie

Coaching vanuit passie

Wij coachen vanuit een holistische achtergrond. Wij werken met iedereen vanuit een pragmatisch perspectief en wij zijn direct en doelgericht. Dat maakt onze coachingĀ  krachtig. Als basis gebruiken wij NLP, Systemisch Werk en Transactionele analyse. Zo kijken wij naar jouw verleden, heden en de toekomst.

Leven vanuit een positieve mindset

Je goed voelen, vol zitten met energie, jouw creativiteit laten vloeien en leven vanuit vertrouwen en een positieve mindset. Wij gaan er vanuit dat jij dit ook wilt! Dat is toch geweldig! Wij proberen dit ook elke dag en wij delen graag onze ervaring met jou. Gaan we samen op reis, met als doel dat jij ook zo vaak mogelijk kan genieten van een positieve mindset!

Jouw kracht ontdekken

Leven vanuit jouw kracht. Het begint vaak bij begrijpen wat jouw passies zijn en beseffen en ervaren waar je goed in bent. Soms heel makkelijk om hier achter te komen, soms wat lastiger. Hoe dan ook, wij zullen jou helpen om dit helder te krijgen en ons best doen, om jou vanuit jouw kracht te laten leven.

Leren omgaan met tegenslag en ontdekken wat jou energie geeft

Tegenslagen.. Ze kosten vaak energie! Wie herkent dat niet. Wij hebben geleerd hoe tegenslagen om te zetten in lessons learnt en op een positieve wijze in te zetten door er dingen tegenover te zetten die ons energie geven. Wij willen graag met jou delen hoe je dit kunt doen.

Onderzoek jouw patronen en verleg je grenzen

Wij ervaren emoties en die emoties koppelen wij vaak aan gedachten en gebeurtenissen uit het verleden. Als dit negatieve gedachten of gebeurtenissen zijn, dan beperken deze ons. Als jij ervaart dat dit zich vaker bij jou herhaalt, dan is dat een patroon. Patronen herkennen, begrijpen, doorbreken en jouw grenzen verleggen. Leven vanuit een vrij gevoel. Dat is waar wij je mee kunnen helpen.

Verstuur